Ipari és folyamatirányítási informatikai rendszerek biztonságáról magyarul.

ICS Cyber Security blog

ICS Cyber Security blog

Történetek az ICS biztonság első vonalából

2021. október 23. - icscybersec

Még 2019-ben megjelent egy cikk a SecurityWeek-en Eduard Kovacstól (a név nem véletlen, 2019-ben találkoztunk az ICS Cyber Security Conference nevű SecurityWeek-es rendezvényen és kiderült, hogy egy erdélyi magyar felmenőkkel rendelkező, kifejezetten ICS biztonsági témákra szakosodott újságíró a kolléga), amiben különböző, ICS biztonsági területen (is) tevékenykedő cégek (Kaspersky Lab, Indegy, Nozomi Networks, Radiflow, FireEye) munkatársai meséltek rövid történeteket a saját tapasztalataik alapján.

Nemrég megjelent a sorozat második része, amiben újabb cégek (Verve Industrial Protection, OTORIO, Applied Risk, NCC Group, aeCyberSolutions, Pdondurance, Positive Technologies, Owl Cyber Defense) emberei osztottak meg további történeteket az általuk tapasztalt érdekes és nem ritkán problémás ICS biztonsági helyzetekről.

Az első rész itt, a második rész pedig itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://icscybersec.blog.hu/api/trackback/id/tr5116716008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása